Skip to Content

Objektiivhir.hu

Tartalom átvétel Objektív Hírügynökség
Objektív Hírügynökség
Frissítve: 27 perc 25 másodperc

Családi öntözőrendszert adtak át Somodoron

2019, május 18 - 22:23
A Vidékfejlesztési Program kiemelt szerepet szán az öntözésfejlesztés ösztönzésére. Az 50 milliárd forint keretösszegű pályázati forrásból megvalósuló beruházások termelékenyebb gazdálkodást, jobb jövedelmezőséget, biztosabb jövőt ígérnek a gazdálkodóknak – fogalmazott Feldman Zsolt, a somodori Gabriella-major öntözőrendszerének ünnepélyes átadásán – értesült az OBJEKTÍV Hírügynökség.
Kategóriák: Friss

Remekeltünk formagyakorlatban a pesti kick-box vk-n

2019, május 18 - 22:22
Több szakágban is szereztek érmeket a felnőtt magyar versenyzők a budapesti kick-box világkupa szombati napján. A verseny megnyitóján bejelentették, hogy Király István, a hazai szövetség alelnöke lett a sportág európai szövetségének első embere. A világkupa keretén belül ringbe lépett az elmúlt hónapokban a TV2 Exatlon vetélkedőjében országos népszerűséget szerzett három kick-boxos, Rákóczi Renáta, Jóni Máté és Murvai Lívia – tudatta az OBJEKTÍV Hírügynökséggel Bányász Árpád.
Kategóriák: Friss

Mentés a Dunából

2019, május 18 - 13:07
A budapesti vízirendőrök egy 29 éves férfit mentettek ki a vízből Ferencvárosban, a Fővám térnél – értesült az OBJEKTÍV Hírügynökség a rendőrség közleményéből.
Kategóriák: Friss

Kényszerleszállás négy sérülttel

2019, május 18 - 13:05
Egy kisrepülőgép kényszerleszállást hajtott végre szombaton délelőtt a Börgöndi Repülőtéren. Négy ember könnyebben megsérült – értesült az OBJEKTÍV Hírügynökség a rendőrség közleményéből.
Kategóriák: Friss

Rablás Hajdúböszörményben

2019, május 18 - 09:41
A rendőrök rövid időn belül azonosították és elfogták a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható két személyt – értesült az OBJEKTÍV Hírügynökség a rendőrség közleményéből.
Kategóriák: Friss

Gondatlanságból okozott tüzet

2019, május 18 - 09:38
A kiskőrösi rendőrök befejezték az ügy vizsgálatát – értesült az OBJEKTÍV Hírügynökség a rendőrség közleményéből.
Kategóriák: Friss

Négy nap van hátra

2019, május 16 - 16:40
Már csak négy nap van hátra az szja-bevallás határidejéig, május 20-ig! Az utolsó napon minden budapesti és megyeszékhelyen lévő központi ügyfélszolgálat 20 óráig tart nyitva. Aki egyetért a tervezetben foglaltakkal és nem tesz semmit – az őstermelőket, az áfás magánszemélyeket és az egyéni vállalkozókat kivéve –, annak május 20. után automatikusan bevallássá válik a tervezete – értesült az OBJEKTÍV Hírügynökség a Nemzeti Adó- és Vámhivatal közleményéből.
Kategóriák: Friss

Szünetel a határátlépés Röszkénél

2019, május 14 - 09:57
A szerb félnél bekövetkezett technikai okok miatt szünetel a határfogalom-ellenőrzés a Röszke Közúti Határátkelőhelyen- értesült az OBJEKTÍV Hírügynökség a rendőrség közleményéből.
Kategóriák: Friss

Az egyéni vállalkozóknak, őstermelőknek és az áfásoknak van dolguk a bevallással

2019, május 14 - 09:53
Május elejéig mintegy 210 ezer egyéni vállalkozó, több mint 83 ezer őstermelő és áfafizetésre kötelezett magánszemély juttatta el szja-bevallását a NAV-hoz. A többi, csaknem 220 ezer egyéni vállalkozónak, őstermelőnek és áfás magánszemélynek még egy hete van május 20-ig, hogy kiegészítse a NAV által elkészített bevallási tervezetet, vagy saját maga töltse ki és küldje be a 18SZJA nyomtatványt – tudatta az OBJEKTÍV Hírügynökséggel közleményében a Nemzeti Adó- és Vámhivatal.
Kategóriák: Friss

Kokain a kesztyűtartóban

2019, május 14 - 08:45
A Nemzeti Adó- és Vámhivatal munkatársai 42 gramm kokaingyanús anyagot találtak egy személyautóban Röszkén – tudatta az OBJEKTÍV Hírügynökséggel Némedi-Varga Éva pénzügyőr alezredes sajtóreferens.
Kategóriák: Friss

Gyermekei anyját rabolta ki

2019, május 14 - 08:43
A kiskunhalasi rendőrök őrizetbe vettek egy férfit, aki a gyanú szerint pénzt és telefont vett el erőszakkal volt élettársától – értesült az OBJEKTÍV Hírügynökség a rendőrség közleményéből.
Kategóriák: Friss

Borsodban terítették a drogot

2019, május 14 - 08:39
Az akció során a nyomozók előbb végignézték, ahogy a kábítószer-kereskedők egymás után kiszolgálják vásárlóikat, majd egyenként mindenkit elfogtak – értesült az OBJEKTÍV Hírügynökség a rendőrség közleményéből.
Kategóriák: Friss

Favágás, gázpalackok és füstben rekedt sérült felkutatása Sárbogárdon

2019, május 13 - 13:31
A tűzoltási és a műszaki mentési szakmai ismeretekből állt a Fejér Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság 2019. évi tűzoltó szakmai vetélkedője a múlt hét végén Sárbogárdon. A versenyen nyolc csapat indult, külön kategóriában mérték össze tudásukat és ügyességüket a hivatásos és a nem hivatásos tűzoltók. A vetélkedőn ezúttal a dunaújvárosi csapatok győzedelmeskedtek – tudatta az OBJEKTÍV Hírügynökséggel a Fejér Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság.
Kategóriák: Friss

9 gimnázium legjobbjai mérték össze tudásukat a Bionika Akadályversenyen

2019, május 13 - 13:28
Idén már negyedik alkalommal került megrendezésre a középiskolások számára szervezett Bionika Akadályverseny. A Pázmány Péter Katolikus Egyetem Információs Technológiai és Bionikai Kara 2016-ban rendezte meg először a programot. Idén a kétfordulós verseny döntőjét május 11-én, az Egyetem Práter utcai campusán tartották meg. Az izgalmas – biológiai, fizikai, kémiai és informatikai feladatokat is tartalmazó – vetélkedőt az ELTE Radnóti Miklós Gyakorló Általános Iskola és Gyakorló Gimnázium csapata nyerte meg – értesült az OBJEKTÍV Hírügynökség.
Kategóriák: Friss

Fenyegette, majd megszúrta

2019, május 13 - 13:22
A kiskunhalasi rendőrök őrizetbe vették azt a 18 éves helyi férfit, aki a gyanú szerint pénzt követelt áldozatától, majd egy késsel megszúrta – értesült az OBJEKTÍV Hírügynökség a rendőrség közleményéből.
Kategóriák: Friss

Vadvédelmi kerítés épült Óbudán

2019, május 13 - 13:18
A vadbetörések elleni védelem érdekében kerítést épített Óbuda-Békásmegyer Csúcshegynek nevezett kerületrészén a Pilisi Parkerdő Zrt. Budapesti Erdészete. Az elhanyagolt területek rendben tartásával, a zöld hulladék megfelelő kezelésével a lakosság is tehet a vadbetörések megelőzéséért, de a vadkárok megelőzésére az egyedüli hatékony módszer a megfelelő kerítés. Ebben a Budapesti Erdészet szakemberei készséggel állnak az önkormányzatok, cégek, magánszemélyek rendelkezésére – tudatta az OBJEKTÍV Hírügynökséggel közleményében a Pilisi Parkerdő Zrt.
Kategóriák: Friss