Skip to Content

Objektiivhir.hu

Tartalom átvétel Objektív Hírügynökség
Objektív Hírügynökség
Frissítve: 22 perc 27 másodperc

Torna: Három finálé az eszéki Világkupán

2018, május 24 - 20:20
Jól kezdtek a magyarok a tornászok eszéki Világkupájának első selejtezőnapján, ugyanis három döntőt szereztek, Makra Noémi és Böczögő Dorina felemáskorláton, Kardos Botond pedig korláton lett finalista – tudatta az OBJEKTÍV Hírügynökséggel Kaszala Claudia.
Kategóriák: Friss

Közel öt éve erősödik a magyar kiskereskedelem

2018, május 24 - 11:38
8,7 százalékkal élénkült az üzletek forgalma márciusban, így már ötvenhét hónapja bővül a kiskereskedelem Magyarországon. A 2010 januárjában mért növekedés mértékét 29 százalékkal haladta meg az ágazat jelenlegi teljesítménye, amellyel hazánk megelőzte az Európai Unió 10,5 százalékos átlagát – tudatta az OBJEKTÍV Hírügynökséggel közleményében az Innovációs és Technológiai Minisztérium.
Kategóriák: Friss

A lépcsőházak biztonságáért

2018, május 23 - 21:22
Fejér megyében is elindult a LépcsőházŐr program – értesült az OBJEKTÍV Hírügynökség.
Kategóriák: Friss

Ritmikus gimnasztika: Országos bajnokságon a válogatott

2018, május 23 - 21:18
A hétvégén kerül megrendezésre a junior és felnőtt ritmikus gimnasztikázók országos bajnoksága, amelynek a törökbálinti Sportközpont ad otthont, ahol szőnyegre lépnek a válogatott rg-sek is, többek között Kis Alexandra, Váray Míra, Pigniczki Fanni és Juhász Anna is bemutatkozik – tudatta az OBJEKTÍV Hírügynökséggel Kaszala Claudia.
Kategóriák: Friss

Illegális pizzériát zárt be a Nébih

2018, május 23 - 08:55
Felfüggesztette egy Pest megyei illegális pizzafutár tevékenységét a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih). A Nemzeti Adó- és Vámhivatallal (NAV) tartott közös ellenőrzésen a szakemberek megállapították, hogy az üzlet a szükséges engedély és adószám nélkül végezte tevékenységét, emellett a helyszínen a műszaki, a higiéniai és a személyi feltételek nem voltak alkalmasak élelmiszer készítésére. Az egység tevékenységét azonnali hatállyal felfüggesztették – tudatta az OBJEKTÍV Hírügynökséggel a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal.
Kategóriák: Friss

Kilencen vesztették életüket a ceglédberceli balesetben

2018, május 22 - 21:08
A jelenlegi adatok szerint két nő és hét férfi vesztette életét a 4-es főúton történt ütközésben – értesült az OBJEKTÍV Hírügynökség a rendőrség közleményéből.
Kategóriák: Friss

Többen meghaltak a ceglédberceli balesetben

2018, május 22 - 20:23
A 4-es főúton egy kisbusz és egy teherautó ütközött össze. A rendőrök teljesen lezárták az utat – értesült az OBJEKTÍV Hírügynökség a rendőrség közleményéből.
Kategóriák: Friss

Motorosok ütköztek az 54-es főúton

2018, május 22 - 20:18
Félpályás a forgalomkorlátozás Kecel közelében – értesült az OBJEKTÍV Hírügynökség a megyei RFK sajtószolgálatától.
Kategóriák: Friss

Torna: Világkupa-sorozatra indulnak a tornászok

2018, május 22 - 15:47
A héten kezdetét veszi a tornászok Világkupa-sorozata, amelynek első állomása Eszéken lesz, ahol a női csapatot Kovács Zsófia, Böczögő Dorina és Makra Noémi alkotja, míg a férfiak közül Kállai Zoltán, Boncsér Krisztián és Kardos Botond képviseli Magyarországot – tudatta az OBJEKTÍV Hírügynökséggel Kaszala Claudia.
Kategóriák: Friss

Helyreállt a forgalmi rend a 62-es főúton

2018, május 22 - 15:45
A rendőrök feloldották a forgalomkorlátozást Börgöndpuszta térségében – értesült az OBJEKTÍV Hírügynökség a rendőrség közleményéből.
Kategóriák: Friss

Elfogadhatatlan kockázat

2018, május 22 - 15:43
Az elmúlt 72 órában a rendőrök 19 ittas járművezetővel szemben intézkedtek Fejér megye közútjain – értesült az OBJEKTÍV Hírügynökség a rendőrség közleményéből.
Kategóriák: Friss

Alig egy hét maradt az élelmiszerlánc-felügyeleti díj bevallására

2018, május 22 - 15:40
Május 31-ig nyújthatják be szankciómentesen az élelmiszerlánc-felügyeleti díjat az élelmiszerlánc szereplők. A Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) szeretné felhívni az érintettek figyelmét, hogy az esetleges problémák elkerülése érdekében a kötelezettséget ne halasszák az utolsó pillanatra – tudatta az OBJEKTÍV Hírügynökséggel a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal.
Kategóriák: Friss

Buszbaleset a 62-es főúton

2018, május 22 - 12:23
Teljes útzár mellett helyszínelnek a rendőrök a 62-es főúton, a rendőrök a forgalmat Dinnyés irányába terelik – értesült az OBJEKTÍV Hírügynökség a rendőrség közleményéből.
Kategóriák: Friss

Indul a cseresznyeszezon

2018, május 22 - 08:54
Már megkezdődött a legkorábbi cseresznyefajták szedése; felgyorsította a cseresznye fejlődését és érését az, hogy hirtelen felmelegedéssel érkezett idén is a tavasz – derül ki a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara körképéből. A március eleji erős lehűlések elsősorban a Dunántúlon és a Dél-Alföldön okoztak kisebb fagykárokat, de azok lényegesen alacsonyabbak voltak, mint a barackféléknél, és elsősorban a korai fajtákat érintették. Ezt követően régóta nem látott bő virágzás következett, ami már előrevetítette a várható jó termést – tudatta az OBJEKTÍV Hírügynökséggel a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara.
Kategóriák: Friss

Éjfélkor jár le a határidő

2018, május 22 - 08:52
Éjfélig lehet kiegészíteni, illetve elfogadni az szja-bevallási tervezetet. Ma a NAV minden budapesti és megyeszékhelyen lévő központi ügyfélszolgálata este 8-ig tart nyitva, és várják azokat, akik a tervezettel, bevallással 1+1 százalékkal kapcsolatban segítséget kérnek. Aki egyetért a tervezetben foglaltakkal és nem tesz semmit – őstermelőket és áfás magánszemélyeket kivéve -, annak május 22. után automatikusan bevallássá válik a tervezete – tudatta az OBJEKTÍV Hírügynökséggel a Nemzeti Adó- és Vámhivatal.
Kategóriák: Friss

Előzetesben a 8 éves kislány megölésével gyanúsítható kamasz

2018, május 21 - 19:58
A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság emberölés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást egy 16 éves fiú ellen. Az ügy részleteiről sajtótájékoztató keretében számoltak be – értesült az OBJEKTÍV Hírügynökség.
Kategóriák: Friss

Torna: Kovács és Dévai aranyérmes a Matolay Emlékversenyen

2018, május 20 - 20:04
A tornászok Matolay Elek Női Nemzetközi Emlékversenyén a szerenkénti finálékban a magyar tornászok összesen kilenc aranyérmet gyűjtöttek, a felnőtteknél Kovács Zsófia és Dévai Boglárka egy-egy szeren állhatott a dobogó tetejére, az ifiknél Schermann Bianka duplázni tudott, Székely Zója és Szujó Hanna nyakába egy-egy aranyérem került, a serdülő kategóriában pedig Mayer Gréta három szeren is győzött – értesült az OBJEKTÍV Hírügynökség.
Kategóriák: Friss

Torna: Kovács címvédő a Matolayn, a Postás SE „A” csapata vezet a szuper csb-n

2018, május 19 - 21:53
A nők szuper csapatbajnokságának első fordulóját a Postás SE „A” csapata nyerte, a Matolay Elek Női Nemzetközi Emlékverseny csapatversenyén pedig Szlovákia együttese győzött – tudatta az OBJEKTÍV Hírügynökséggel Kaszala Claudia.
Kategóriák: Friss

Őrizetben a zabari emberölés gyanúsítottja is

2018, május 19 - 19:50
A rendőrök rövid időn belül beazonosították és elfogták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 23 éves férfit – értesült az OBJEKTÍV Hírügynökség a rendőrség közleményéből.
Kategóriák: Friss

Őrizetben a gyermekgyilkosság gyanúsítottja

2018, május 19 - 19:46
A rendőrök őrizetbe vettek egy személyt, aki megalapozottan gyanúsítható a 8 éves sólyi kislány megölésével – értesült az OBJEKTÍV Hírügynökség a rendőrség közleményéből.
Kategóriák: Friss