Skip to Content

Harmonet Gasztro

Tartalom átvétel HarmoNet
Mindenkinek akinek lelke van
Frissítve: 4 perc 3 másodperc

Vörösáfonyás-narancsos-gyömbéres chutney

2 óra 40 perc
Hagyományosan ezt a chutney-t pulykasült mellé fogyasztjuk, de nagyon jól illik svéd húsgolyóhoz vagy hideg, főtt sonkához is. Vadraguhoz is adható a főzés vége felé, hogy gyümölcsös ízt kapjon.
Kategóriák: Gasztronómia

Gombakrémleves

2018, december 10 - 09:33
Tartalmas krémleves tejszínnel, tojással.
Kategóriák: Gasztronómia

A forralt bor nyomában

2018, december 6 - 12:42
Nincs karácsonyi vásár forralt bor nélkül. De hogy készül az igazi, jó forralt bor?
Kategóriák: Gasztronómia