Skip to Content

Objektív Hírügynökség

Tartalom átvétel Objektív Hírügynökség
Objektív Hírügynökség
Frissítve: 7 perc 28 másodperc

Torna: Kovács és Dévai aranyérmes a Matolay Emlékversenyen

2018, május 20 - 20:04
A tornászok Matolay Elek Női Nemzetközi Emlékversenyén a szerenkénti finálékban a magyar tornászok összesen kilenc aranyérmet gyűjtöttek, a felnőtteknél Kovács Zsófia és Dévai Boglárka egy-egy szeren állhatott a dobogó tetejére, az ifiknél Schermann Bianka duplázni tudott, Székely Zója és Szujó Hanna nyakába egy-egy aranyérem került, a serdülő kategóriában pedig Mayer Gréta három szeren is győzött – értesült az OBJEKTÍV Hírügynökség.
Kategóriák: Belföld

Torna: Kovács címvédő a Matolayn, a Postás SE „A” csapata vezet a szuper csb-n

2018, május 19 - 21:53
A nők szuper csapatbajnokságának első fordulóját a Postás SE „A” csapata nyerte, a Matolay Elek Női Nemzetközi Emlékverseny csapatversenyén pedig Szlovákia együttese győzött – tudatta az OBJEKTÍV Hírügynökséggel Kaszala Claudia.
Kategóriák: Belföld

Őrizetben a zabari emberölés gyanúsítottja is

2018, május 19 - 19:50
A rendőrök rövid időn belül beazonosították és elfogták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 23 éves férfit – értesült az OBJEKTÍV Hírügynökség a rendőrség közleményéből.
Kategóriák: Belföld

Őrizetben a gyermekgyilkosság gyanúsítottja

2018, május 19 - 19:46
A rendőrök őrizetbe vettek egy személyt, aki megalapozottan gyanúsítható a 8 éves sólyi kislány megölésével – értesült az OBJEKTÍV Hírügynökség a rendőrség közleményéből.
Kategóriák: Belföld

Teljes útlezárás a 8123-as úton

2018, május 19 - 15:09
Zámoly külterületén két személyautó ütközött össze – értesült az OBJEKTÍV Hírügynökség a rendőrség közleményéből.
Kategóriák: Belföld

Holtan találták meg az eltűnt gyermeket

2018, május 19 - 09:03
A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság büntetőeljárás keretében vizsgálja egy 8 éves sólyi kislány halálának körülményeit – értesült az OBJEKTÍV Hírügynökség a rendőrség közleményéből.
Kategóriák: Belföld

Emberölés Zabaron

2018, május 19 - 09:00
A bűncselekmény áldozata egy 28 éves férfi – értesült az OBJEKTÍV Hírügynökség a rendőrség közleményéből.
Kategóriák: Belföld

Tragikus baleset Mezőfalvánál

2018, május 19 - 08:55
A helyszínelés idején félpályán haladt a forgalom a 6219-es számú úton, ahol egy furgon fának rohant szombaton kora reggel – értesült az OBJEKTÍV Hírügynökség a rendőrség közleményéből.
Kategóriák: Belföld

Halálos baleset a 81-es főúton

2018, május 18 - 20:47
Furgon és személygépkocsi ütközött május 18-án, pénteken a 81-es főúton, Székesfehérvár és Sárkeresztes között – tudatta az OBJEKTÍV Hírügynökséggel a Fejér Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság.
Kategóriák: Belföld

Aerobik: Utolsó összetartó tréning a vb előtt

2018, május 18 - 17:30
A magyar aerobik válogatott a portugáliai Guimaraesben megrendezésre kerülő világbajnokság előtt május 19-én, szombaton egy utolsó összetartó edzésen vesz részt Budapesten, ugyanis az utánpótlás számára már május 25-én elkezdődik a verseny, míg a felnőttek megmérettetése csak egy héttel később, június 1-jén veszi kezdetét – értesült OBJEKTÍV Hírügynökség.
Kategóriák: Belföld

Még mindig tart a helyszíni szemle a 81-es főúton

2018, május 18 - 14:09
Sárkeresztes közelében egy ember életét vesztette, ahol egy kisteherautó és egy személyautó ütközött össze – értesült az OBJEKTÍV Hírügynökség a rendőrség közleményéből.
Kategóriák: Belföld

Fakitermelés veszélyeztetheti az orrszarvú otthonát

2018, május 18 - 12:28
Több mint 2,6 millió fa értékesítésére írt ki pályázatot a Tanzániai Erdészeti Szolgálat az UNESCO Világörökség részét képező Selous Vadrezervátumban. Ez ipari méretű fakitermeléshez vezethet egy olyan területen, amely Afrika egyik legjelentősebb vadvilágának ad otthont - köztük az elefántnak, a keskenyszájú orrszarvúnak, az afrikai vadkutyának vagy a vízilónak. A WWF azonnali lépésre szólítja fel Tanzánia kormányát.
Kategóriák: Belföld

Még senki nem késett el

2018, május 18 - 09:48
Május 22. éjfélig lehet nyilatkozni az egyházaknak, Nemzeti Tehetség Programnak és a civil szervezeteknek felajánlható 1+1 százalékokról. Aki már korábban beadta szja-bevallását vagy jóváhagyta tervezetét, de még nem döntött az 1 százalékok sorsáról, még nem késett el, 22-éig külön is rendelkezhet. A legtöbben gyermekek fejlesztésére és gyógyítására vagy állatmenhelyeknek ajánlják fel adójuk 1 százalékát - tudatta az OBJEKTÍV Hírügynökséggel a Nemzeti Adó- és Vámhivatal.
Kategóriák: Belföld

Lebuktak a telefonos cigarettacsempészek és „házipatikusok”

2018, május 18 - 09:46
Csempészett cigarettát és illegális pontencianövelőket találtak a NAV pénzügyőrei egy budapesti akcióban – értesült az OBJEKTÍV Hírügynökség.
Kategóriák: Belföld

Átadták a forgalomnak a Grassalkovich út – Ócsai út – Haraszti út csomópontjában lévő közúti felüljárót

2018, május 17 - 19:50
Befejeződtek a Grassalkovich út – Ócsai út – Haraszti út csomópontjában lévő közúti felüljáró forgalomkorlátozásokkal járó munkálatai, ezért mától újra birtokba vehetik azt az autósok. A közúti forgalom megindulását követően a munkálatok befejezéséig már csak a felüljáró alatt és a pilléreken végeznek majd felújítást – tudatta az OBJEKTÍV Hírügynökséggel a Budapesti Közlekedési Központ.
Kategóriák: Belföld

Az ukrán határ mellett is afrikai sertéspestist talált egy vaddisznóban a Nébih

2018, május 17 - 11:57
Az ukrán határ melletti Tiszakerecseny község határában elhullottan talált vaddisznóból mutatta ki tegnap az afrikai sertéspestis (ASP) vírusát a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) laboratóriuma. Az állategészségügyi szakemberek – az országos főállatorvos utasítására – haladéktalanul megkezdték a szükséges intézkedések végrehajtását. A fertőzés feltehetően Kárpátaljáról, a fertőzött, vírushordozó vaddisznók tavaszi vándorlása révén került át Magyarországra – tudatta az OBJEKTÍV Hírügynökséggel közleményében a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal.
Kategóriák: Belföld

Három magyar Eb-arany dinamikus lövészsportban

2018, május 17 - 09:08
Kiemelkedően szerepelt a hatfős magyar dinamikus lövészsport csapat a hollandiai Winterswijk városában megrendezett Steel Challenge Európa-bajnokságon. Válogatottjaink összességében három arany-, három ezüst- és két bronzérmet szereztek – tudatta az OBJEKTÍV Hírügynökséggel a NVESZ sajtó.
Kategóriák: Belföld

Körözött kamion Tompánál

2018, május 17 - 09:05
A lengyel hatóságok körözték a járműszerelvényt - értesült az OBJEKTÍV Hírügynökség a rendőrség közleményéből.
Kategóriák: Belföld

Tízmilliós lopás

2018, május 17 - 09:01
A bajai rendőrök nyolc gyanúsítottat hallgattak ki az ügyben, egyiküket őrizetbe vették – értesült az OBJEKTÍV Hírügynökség a rendőrség közleményéből.
Kategóriák: Belföld

Torna: Matolay és szuper csb Kiskunfélegyházán

2018, május 16 - 16:13
A hétvégén veszi kezdetét női tornászok versenyszezonja a Matolay Elek Női Nemzetközi Emlékversennyel Kiskunfélegyházán, a KÉSZ Aréna Városi Sportcsarnokban, ahol a kétnapos rendezvényen a Matolay Emlékversenyen kívül az Országos Szuper Női Tornász Csapatbajnokság első fordulója is lebonyolításra kerül, továbbá a viadal az augusztusi Európa-bajnokság első válogatóversenye is – tudatta az OBJEKTÍV Hírügynökséggel Kaszala Claudia.
Kategóriák: Belföld