Skip to Content

Hírextra

Tartalom átvétel Hírextra
hirextra.hu
Frissítve: 1 perc 39 másodperc

Helikopter ütközött a repülőgéphordozónak

8 óra 32 másodperc
Többen megsérültek, amikor az amerikai haditengerészet MH-60 Seahawk típusú helikoptere nekiütközött a Ronald Reagan repülőgép-hordozó fedélzetének a Filippínó-tengeren péntek reggel - írta közleményében az amerikai hadsereg.
Kategóriák: Friss

A fegyvertartási engedélyt kell ellenőrizni sűrűbben

8 óra 13 perc
Horváth József biztonságpolitikai szakértő szerint a fegyvertartási engedélyt időről időre ellenőrizni kell, hogy kisebb eséllyel forduljon elő a kercsi iskolai ámokfutáshoz hasonló eset.
Kategóriák: Friss

Ártatlan hajléktalan a bíróság előtt

9 óra 16 perc
Pénteken tárgyalják az első Budapesten őrizetbe vett hajléktalan ember ügyét.
Kategóriák: Friss

Nőtt az átlagkereset

10 óra 30 perc
Augusztusban a bruttó átlagkereset 321 172 forint, a nettó átlagkereset 213 579 forint volt, egyformán 10,1 százalékkal több, mint egy évvel korábban. Az év első nyolc hónapjában a keresetek 11,8 százalékkal nőttek az előző év azonos időszakához viszonyítva - jelentette pénteken a Központi Statisztikai Hivatal (KSH).
Kategóriák: Friss

Nem bízunk a Facebook-ban

11 óra 46 perc
Tíz év alatt megtízszereződött a kis- és közepes cégek által használt marketing eszközök száma. Még mindig a Facebook dominál a kkv-k eszköztárában, de a felszín alatt már érezhetően romlik a megítélése: csökken a hatékonysága, nem tartják hitelesnek és nem bíznak benne – ismertette a tíz éve folyó felmérés legfrissebb eredményeit Wolf Gábor kisvállalati marketing szakértő a napokban rendezett 10. Marketing Expon.
Kategóriák: Friss

Putyin okos gondolatai a lövöldözésről

12 óra 50 perc
A globalizációt okolta Vlagyimir Putyin orosz elnök csütörtökön a 21 halálos áldozattal járó kercsi iskolai ámokfutás miatt.
Kategóriák: Friss

Perelnek Dwayne Johnson és Jason Stratham közös filmje miatt

13 óra 21 perc
Neal Moritz producer beperelte a Universal stúdiót. Szerinte szóbeli megállapodás született arról, hogy ő lesz a Hobbs és Shaw című akciófilm vezető producere, ami nem valósult meg, miközben a produkció forgatása már megkezdődött.
Kategóriák: Friss

Szijjártó és a Brexit

14 óra 54 perc
A külgazdasági és külügyminiszter szerint Magyarország számára egyértelmű, hogy megállapodást kell elérni a brit EU-tagság megszűnésének (Brexit) feltételrendszeréről, mert ennek elmaradása komoly károkat okozna az Európai Unió megmaradó részének, tekintettel arra, hogy Nagy-Britannia az EU második, a világ ötödik legnagyobb gazdasága.
Kategóriák: Friss

Brexit: a hosszabbítás előnyei és hátrányai

15 óra 52 perc
Londoni pénzügyi elemzők szerint előnyei és hátrányai is lennének a brit gazdaság számára a brit EU-tagság megszűnése (Brexit) után tervezett átmeneti időszak esetleges meghosszabbításának. A lehetőség a Brüsszelben zajló EU-csúcson merült fel, és Theresa May brit miniszterelnök nem zárta ki, hogy London megfontolja a felvetést.
Kategóriák: Friss

Mossák a Rákóczi hidat - sávlezárás

2018, október 18 - 16:17
Szombaton mossák a Rákóczi hidat, emiatt részlegesen lezárják az egyik közlekedési sávot - közölte a Fővárosi Közterület-fenntartó Zrt. csütörtökön az MTI-vel.
Kategóriák: Friss

Orbán luxusútjait vizsgálnák - de nincs egyetértés

2018, október 18 - 15:13
A Demokratikus Koalíció (DK) választ vár a Jobbiktól arra: "ha már a DK-t másolva maga is ellenállást hirdetett", miért akadályozza, hogy parlamenti eszközökkel vizsgálják ki Orbán Viktor miniszterelnök utazásait.
Kategóriák: Friss

A banki ügyfelek veszélyben - tehát mindenki

2018, október 18 - 14:21
Az adathalászok nem a bankok IT-rendszereit támadják, hanem magukat az ügyfeleket igyekeznek rábírni arra, hogy az elektronikus felületeken önként adják meg a banki azonosító adataikat - hívta fel a figyelmet a Magyar Nemzeti Bank (MNB).
Kategóriák: Friss

M1... és még mindig migránsozás

2018, október 18 - 13:14
Szavakban már fellép az illegális migráció ellen az EU, de a valóságban inkább csak átcímkézi és legalizálja - erről beszélt Szánthó Miklós, az Alapjogokért Központ igazgatója az M1 aktuális csatornán csütörtökön.
Kategóriák: Friss

Ez már komoly adócsalás

2018, október 18 - 12:46
A gyanú szerint mintegy 600 millió forintnyi adó befizetését kerülte el két autókereskedő, az ügyészség indítványozta letartóztatásukat - tájékoztatta a Csongrád Megyei Főügyészség szóvivője csütörtökön az MTI-t.
Kategóriák: Friss

Egységes az EU Brexit-ügyben

2018, október 18 - 11:08
A brüsszeli EU-csúcson a brit uniós tagság megszűnésének feltételrendszeréről folyatott tanácskozás rövidsége jelzi az unióban maradó 27 tagország egységét - jelentette ki osztrák kancellár szerdán a belga fővárosban, az uniós tagországok csúcstalálkozóját megnyitó munkavacsorát követően.
Kategóriák: Friss

Minden idők legjobb szereplése!

2018, október 18 - 10:03
Magyarország 24 éremmel, 12 arannyal, 7 ezüsttel és 5 bronzzal zárja a Buenos Aires-i ifjúsági olimpiát, ez minden idők legjobb szereplése.
Kategóriák: Friss

Erős női karakterek a vásznon

2018, október 18 - 09:23
Erős női karaktereket bemutató három európai alkotás versenyez az Európai Parlament (EP) Lux filmdíjáért, a filmeket novembertől vetítik Európa minden országában - közölte az uniós parlament szerdán.
Kategóriák: Friss

Megy a propaganda: ezért jobb a CSOK

2018, október 18 - 08:10
A csok (családi otthonteremtési kedvezmény) jól működő rendszer, hatékonyabb a lakáskasszáknál - mondta a kormányszóvivő az M1 aktuális csatorna szerda esti műsorában.
Kategóriák: Friss

Theresának nincs új terve - de hosszabbítás lehet

2018, október 18 - 07:06
Theresa May brit miniszterelnök nem tett jelentős új javaslatot, nem határozott meg semmilyen lényegi elemet sem a Brexit-tárgyalások előre vitele érdekében - közölte az Európai Parlament elnöke szerdán, az uniós tagországok csúcstalálkozójának kezdetén.
Kategóriák: Friss

Európai szakképzési hét

2018, október 17 - 16:06
Beöthy Miklós, a nem hagyományos programozói képzéssel foglalkozó Codecool mentora képviseli Magyarországot a 2018-as Európai Szakképzési Héten (november 5-9). Az Európai Bizottság által szervezett programon több száz esemény kerül megrendezésre Európa-szerte, amelyek célja, hogy minden korosztály számára bemutassa a szakoktatás és a szakképzés előnyeit.
Kategóriák: Friss