Skip to Content

Hírextra

Tartalom átvétel Hírextra
hirextra.hu
Frissítve: 2 perc 19 másodperc

Csomagajánlatok közötti választás

2019, május 18 - 10:05
A csomagajánlatok nem a mai kor találmányai, csak napjainkban kapták meg ezt a megnevezést. Csomagajánlatnak nevezhetünk bármit, ahol több termék vagy szolgáltatás együtt olcsóbban alapon kerül meghirdetésre. A csomagajánlatok mindig jó ajánlatok, ha már csak a csomag egy elemével szimpatizálunk, miért ne vetnénk bele magunkat az ajánlat többi lehetőségébe is?
Kategóriák: Friss

Castelbel, a portugál csoda

2019, május 17 - 18:39
A Castelbel márka termékei Portugáliából látogattak el hozzánk, hogy megismerjük a csodálatos illatait.
Kategóriák: Friss

Már szavaznak a külhoni magyarok

2019, május 17 - 15:35
Már 1855 levélszavazat megérkezett a Nemzeti Választási Irodához - derül ki a www.valasztas.hu péntek reggeli adataiból.
Kategóriák: Friss

Százmilliós pénzmosás

2019, május 17 - 14:29
Két szolnoki férfi a gyanú szerint olyan céghálózatot működtetett, amely - főként internetes csalásokból származó - pénzeket legalizált, illetve tüntetett el. A pénzmosáshoz több száz, akár több ezer bel- és külföldi bankszámlát használtak, az okozott kár több százmillió forint lehet - tájékoztatta az ORFK péntek reggel az MTI-t.
Kategóriák: Friss

Budapesten nyerhet francia érmet a magyar női focis

2019, május 17 - 13:42
A francia Olympique Lyon hatodszor, magyar származású csatára, Marozsán Dzsenifer negyedszer nyerheti meg a női labdarúgó Bajnokok Ligáját, amelynek döntőjét szombaton 18 órától rendezik Budapesten, a Groupama Arénában.
Kategóriák: Friss

Vége a Brexit egyeztetésnek a két nagy között

2019, május 17 - 12:17
A brit Munkáspárt nem folytatja a konzervatív párti kormánnyal áprilisban kezdett tárgyalásokat a brit EU-tagság megszűnésének (Brexit) feltételrendszerét rögzítő megállapodásról - közölte Theresa May miniszterelnökhöz intézett pénteki levelében Jeremy Corbyn, a Labour vezetője.
Kategóriák: Friss

Az ukrán nyelvtörvény a románoknak sem tetszik

2019, május 17 - 11:10
Az Európai Biztonsági és Együttműködési Szervezet (EBESZ) kisebbségügyi főbiztosánál emeltek panaszt ukrajnai román kulturális szervezetek vezetői a szerdán kihirdetett új ukrán nyelvtörvény ellen - közölte a bukaresti Adevarul hírportál.
Kategóriák: Friss

Milyen szerszámcsomagok érhetők el a csempevago-lapszintezo.hu kínálatában?

2019, május 17 - 10:48
Amikor burkolással kapcsolatos munkák elvégzésére kerül sor, ott nagyon fontos teljes egészében szem előtt tartani a tiszta, precíz és minőségi munkavégzést. Ebből a magas nívóból egyszerűen nem szabad engednünk, ha azt szeretnénk, hogy a megrendelő egyértelműen elégedett legyen a végeredménnyel.
Kategóriák: Friss

Juncker és Kurz Európán vitáznak

2019, május 17 - 09:18
Jean-Claude Juncker szerint nem megalapozott Sebastian Kurz osztrák kancellárnak az Európai Unió túlbürokratizáltságáról, túlszabályozottságáról alkotott bírálata. Az Európai Bizottság elnöke erről a Der Standard című osztrák lapnak adott, csütörtökön megjelent interjújában beszélt.
Kategóriák: Friss

Nem mennek neki az amcsik Iránnak

2019, május 17 - 08:07
Az amerikai kongresszus nem adott felhatalmazást egy Irán elleni háborúra - hangsúlyozta Nancy Pelosi, a képviselőház demokrata párti elnöke csütörtökön újságírók előtt.
Kategóriák: Friss

Boris Johnsonnak kell a hatalom

2019, május 17 - 07:03
Boris Johnson volt brit külügyminiszter bejelentette csütörtökön, hogy versenybe száll a kormányzó Konzervatív Párt vezetői tisztségének elnyeréséért Theresa May miniszterelnök távozása után. May jövője a Konzervatív Párt és a kormány élén valószínűleg június elején eldől.
Kategóriák: Friss

Mosó- és mosogatószerek

2019, május 16 - 16:39
A mosás és mosogatás az emberek életében egy mindennapos eljárás. Tulajdonképpen ezek a folyamatok nélkül nem is tudnánk létezni, hiszen a ruhánkat ki kell mosni, edényeinket tisztán kell tartani. Ezekre a feladatokra manapság rengeteg vegyi anyag kapható. A vegyi anyagot kihangsúlyoznám, mert ezek a szerek igencsak környezetszennyező hatással rendelkeznek.
Kategóriák: Friss

EFOTT: a legsportosabb fesztivál

2019, május 16 - 14:16
A legsportosabb fesztiválként is számontartott EFOTT-on idén július 9-15. között 35 féle testedzési formát kínálnak. Az egészséges életmód népszerűsítésében közkedvelt sportolók segédkeznek, és olyan új programok is elérhetők lesznek, amelyek bemelegítenek az esti bulira – vagy éppen felráznak az esti buli után.
Kategóriák: Friss

LMP: a klímaváltozás az igazi fenyegetés

2019, május 16 - 12:01
A klímaváltozás a legnagyobb fenyegetés a Földre, az európai parlamenti (EP-) választás pedig sorsdöntő, mert azt kell eldönteni, hogy tovább akarunk-e élni a bolygón - mondta a Lehet Más a Politika (LMP) EP-listavezetője az M1 aktuális csatorna csütörtök reggeli műsorsávjában, pártja programját ismertetve a május 26-i EP-választásra.
Kategóriák: Friss

Ausztria betiltotta a kendőviselést a sulikban

2019, május 16 - 11:07
Megszavazta szerda este az osztrák parlament azt a jogszabályt, amely betiltja az osztrák általános iskolákban az olyan ideológiai vagy vallási jellegű ruhadarab, fejkendő viselését, amely a hajat vagy annak nagy részét elfedi.
Kategóriák: Friss

Mire használható pontosan egy többcélú létra?

2019, május 16 - 10:41
Amikor meghalljuk a létra szót, a legtöbben minden bizonnyal egy hagyományos, építkezéseknél, felújításoknál vagy különféle kerti munkák során használatos létrára fogunk gondolni. Ennél azonban mára lényegesen összetettebb lett a kép.
Kategóriák: Friss

Új Európára van szükség

2019, május 16 - 09:01
Tévednek azok, akik a status quót védik, számos területen reformokra van szükség az Európai Unióban - hangoztatta Frans Timmermans, az európai szociáldemokraták listavezetője a csúcsjelöltek szerda esti vitáján.
Kategóriák: Friss

Törökország szívesen építeni újjá Irakot

2019, május 16 - 08:49
Törökország kész megadni mindennemű támogatást azokhoz az erőfeszítésekhez, amelyek Irak újjáépítését célozzák az Iszlám Állam (IÁ) dzsihadista terrorszervezet "megszállását" követően - közölte Recep Tayyip Erdogan török elnök szerdán az ankarai államfői palotában, az Ádil Abdel Mahdi iraki miniszterelnökkel tartott sajtótájékoztatóján.
Kategóriák: Friss

Theresa: nem fizetünk, de kell az EU piaca

2019, május 16 - 07:03
Theresa May szerint a brit kormány célja továbbra is az, hogy a brit EU-tagság megszűnése (Brexit) után szabadkereskedelmi megállapodásra jusson az Európai Unióval, de nem hajlandó fizetni azért, hogy hozzáférjen az Európai Unió piacához.
Kategóriák: Friss

Gitármánia újratöltve

2019, május 15 - 13:35
A közösségépítésre helyezik a hangsúlyt az idei Gitármánia és Zenei Továbbképző Táborban. Az eseményt immár 26. alkalommal rendezik meg a szolnoki Tiszaligeten, július 22. és 28. között.
Kategóriák: Friss