Skip to Content

Vaskarika - Sport

Tartalom átvétel
Vaskarika a kultúracél
Frissítve: 8 perc 2 másodperc

Vasúti menetrend: jelentős módosítások jönnek december 9-től

2018, november 20 - 01:10
Elsősorban az InterCity-, illetve a reggeli órákban a Sopron-Győr vonalon a regionális közlekedésben jelent majd komoly változást a december 9-től életbe lépő új vasúti menetrend. Az eddig Csornán összekapcsolt Savaria-Scarbantia InterCity Szombathelyről és Sopronból is önálló vonatként, rövidebb menetidővel közlekedik Budapest-Keleti pályaudvarig.
Kategóriák: Sport

Budapest utcáit járva szinte érezzük a történelmet

2018, november 19 - 01:15
Az építészet egyfajta nyelv, ami sok-sok akcentussal és árnyalattal „beszél” nemcsak tégláról, gerendáról és ablakról, de kulturális, társadalmi és politikai változásokról is. Budapest utcáit járva szinte érezzük a történelmet a száz-kétszáz éves lakóházak, templomok, paloták között, de ahogy műemlékeink, ugyanúgy korunk, a 21. század fontosabb épületei is megérnek egy-egy sétát.
Kategóriák: Sport

A közösségi oldalakon töltött idő növelheti a depresszió érzését

2018, november 18 - 01:15
A Pennsylvaniai Egyetem kísérletében a közösségi oldalakon töltött idő és a magány összefüggését vizsgálták.
Kategóriák: Sport

Ezeket a hibákat ne kövesd el szaunázáskor!

2018, november 16 - 09:30
A szauna nyugtat, segít ellazulni, miközben testünknek is kifejezetten előnyös, hiszen a melegben növekszik a szívritmus, kitágulnak az erek, javul a szív teljesítménye. Van azonban néhány szabály, amit a hatékony és biztonságos szaunázás érdekében érdemes betartani. A hévízi NaturMed Hotel Carbona szaunamestere, Szabó Zoltán segít abban, milyen hibákat ne kövessünk el, ha a finnektől származó forró helyiségbe megyünk felfrissülni.
Kategóriák: Sport