Skip to Content

Vaskarika - Sport

Tartalom átvétel
Vaskarika a kultúracél
Frissítve: 18 perc 56 másodperc

7 tipp, hogyan varázsold otthonossá a lakásod képekkel

5 óra 44 perc
Ma már nem kell sok pénzt költeni azért, hogy minőségi dekorációd legyen a falon, mert már léteznek olyan oldalak, ahol viszonylag olcsón tudsz design képeket vásárolni print vagy más néven poszter formájában.
Kategóriák: Sport

Bor és szex: a bor csodát tesz az ágyban

2018, szeptember 19 - 07:30
A rendszeres borfogyasztás újabb jótékony hatásáról láttak napvilágot tanulmányok. Ezúttal a bor és a szex kapcsolatát boncolgatják a kutatók.
Kategóriák: Sport

Torna Világkupa: huszonnégy ország százhúsz versenyzője Szombathelyen

2018, szeptember 18 - 17:30
Huszonnégy ország százhúsz versenyzője méri össze tudását péntektől vasárnapig Szombathelyen, a 25 ezer euró összdíjazású Swietelsky HUN torna challenge világkupán, melyet ezúttal is az Aréna Savariában rendeznek.
Kategóriák: Sport

V. Micimackó Futóverseny a Csónakázótó szigetén

2018, szeptember 15 - 13:00
Szeptember 15-én rendezte meg a - Szombathely Önkormányzatának támogatásával és az Európai Mobilitási Hét részeként - a Zonta Alapítvány a Mozgássérült Gyermekekért és Micimackó Óvoda az V. Micimackó Futóversenyt a szombathelyi Csónakázótó szigetén. A gyermek futóverseny igazi tömegrendezvénnyé nőtte ki magát, jó volt látni a boldog kis arcokat, ahogy a lelkes szurkolók tapsviharában futottak. Nagy gratuláció minden szervezőnek és az önkéntes rendezőknek, támogatóknak!
Kategóriák: Sport