Skip to Content

Vaskarika - Sport

Tartalom átvétel
Vaskarika a kultúracél
Frissítve: 25 perc 28 másodperc

Egyre jobban romlik a Bledi-tó vízminősége a turizmus hatására

5 óra 45 perc
Romlott a Bledi-tó ökológiai állapota a növekvő turizmus, a fürdőzők és a horgászok számának gyarapodása miatt - figyelmeztettek rá szlovén limnológusok.
Kategóriák: Sport

Ezek a téli túrák várnak rád a Kőszegi-hegységben

6 óra 10 perc
Januárban és februárban is szinte minden hétvégére kiváló téli túrákra hívogat az Írottkő Natúrpark. Teljesítménytúra, jókedvű családi túra, hegyi és mezei barangolás – mind akad a kínálatban.
Kategóriák: Sport

Amit nem biztos, hogy tudtál ezekről a fürdőkről - 7+1 fürdőmítosz a világ körül

2019, január 18 - 11:30
Legendák és mítoszok között telnek napjaink, miért pont a fürdők maradnának ki a sorból? A világot járva összegyűjtöttük a legérdekesebb termál-mítoszokat.
Kategóriák: Sport

Itt vannak a legmenőbb 2019-es wellness trendek

2019, január 17 - 12:30
A wellnessezés továbbra is nagyon divatos, jól mutatják ezt a hazai szállodák elmúlt éves foglaltsági adatai. Ugyanakkor a bőség zavarával küzdünk: olyan nagy már a kínálat, hogy ember legyen a talpán, aki eligazodik ezen a területen. Az alábbiakban a hévízi NaturMed Hotel Carbona szakértője mutat néhány olyan 2019-es wellness trendet, amelyet mindenképpen érdemes kipróbálni!
Kategóriák: Sport

A vándorserleget a Petrovics Apartmanház, a showt egy kislány vitte el a XIX. Szélesy József Emléktornán

2019, január 14 - 02:00
Harmadszor nyert zsinórban a Petrovics Apartmanház a Szélesy József Emléktornán - ami eddig csak az FC Buntstiftnek sikerült -, így a vándorserleget is hazavihette. A bükiek a döntőben a Pityu FC-t győzték le magabiztosan, míg a dobogó legalsó fokára az Átrium Cafe - Black Jack állhatott.
Kategóriák: Sport

Lombok között sétálhatunk a Jeli Arborétumban - A lombkoronasétányt májusban adják át

2019, január 14 - 01:20
A tervek szerint május közepétől vehetik majd birtokba a 10 méter magasan kanyargó, lombok közötti sétautat a látogatók a „Jeli Varázskertben”.
Kategóriák: Sport

Merklin Tímea lett az Év Vasi Embere - Vas Megye és Szombathely Város Bálja 2019

2019, január 13 - 14:00
Január 12-én - hagyományosan a Vízkereszt utáni első szombaton - a Vas Megyei Önkormányzat és Szombathely MJV Önkormányzata közös szervezésű báljával indult Vas megye báli szezonja. A bálon fellépett a LORIGO TSE, a sztárvendég Radics Gigi volt. A tombolából befolyt jótékonyságra fordított összeg meghaladta a 900 ezer forintot, az „Év Vasi Embere” díjat pedig Merklin Tímea vehette át.
Kategóriák: Sport

A Nyugodt Kanokat nem izgatta, hogy öt kapufával kiestek - XIX. Szélesy József Emléktorna Bükön

2019, január 13 - 02:00
Szombaton a büki sportcsarnokban 21 csapat részvétele mellett elrajtolt az idei Szélesy József Emléktorna. Szombaton az A-D csoportok küzdelmeit láthatták a csarnokba kilátogatók.
Kategóriák: Sport

II. Jótékonysági Caramell Bál a Büki Csodaország Alapítvány javára (febr. 2.)

2019, január 12 - 14:00
Február 2-án, szombaton tartja a Caramell Premium Resort****superior II. Jótékonysági Bálját. A rendezvény fővédnöke dr. Hende Csaba országgyűlési képviselő, az Országgyűlés törvényalkotásért felelős alelnöke lesz. A Caramell bál tombolasorsolásából befolyó bevétellel a Büki Csodaország Alapítványt támogatják.
Kategóriák: Sport